За нас

Създадохме Sports Events Organization System през 2015г. Тогава започнахме с регистрация, интегрирана с различни платежни системи и времеизмерване, чрез което резултатите излизаха в реално време и включваше сплитове на всеки контролен пункт.
Първото по-голямо състезание, което използва системата беше Витоша рън 2015.

SEOS първоначално е създадена основно за времеизмерване на състезания по бягане, но след това се разраства и спортовете се увеличават. В момента системата е подходяща освен за времеизмерване на различни видове спортове, така и за цялостно подпомагане на организаторите на всякакви събития.
Системата се разработва постоянно, с цел иновации и подобрения на текущи услуги.

Някои от тях са:

  • времеизмерване,
  • регистрация,
  • дизайн и печат на грамоти,
  • дизайн и печат на стартови номера,
  • заснемане и излъчване на живо,
  • създаване и поддържане на сайт и социални мрежи;

Sports Events Organization System предлага възможност за добавяне на всякакъв вид други функционалности според Вашите нужди. Предлага възможност за интегриране със системи за плащане, като ePay, EasyPay, PayPal, myPOS банкови плащания и други.

Част от състезанията, които са използвали Sports Events Organization System и след това сме продължили с дългогодишно партньорство са:
Ултра крос триатлон Лъвско сърце, По стъпките на Алеко, Състезанията от веригата FiveMountains (Балкан рън, Рила рън, Пирин рън, Осогово рън, Витоша рън).

Системата е гъвкава и предлага възможност за добавяне на всякакъв вид други функционалности според Вашите нужди.

При въпроси може да се свържете с нас на Email: contact@seosbg.com